Center Parcs Park Nordseeküste uitverkocht!

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Inmiddels is Park Nordseeküste ook toegevoegd aan de lijst met uitverkochte projecten. Het succes van dit park is te danken aan de ideale locatie in de regio Butjadingen.

Nieuwsbericht

Center Parcs Park Nordseeküste uitverkocht!

Inmiddels is Park Nordseeküste ook toegevoegd aan de lijst met uitverkochte projecten. Het succes van dit park is te danken aan de ideale locatie in de regio Butjadingen voor strandwandelingen, zwemmen, boottochten, fietsen en excursies op de Waddeneilanden die zich in de directe omgeving bevinden. Deze Waddeneilanden, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan, beslaan een 400 kilometer lange kuststrook.

Modernisering
De in totaal 345 cottages zijn volledig gerenoveerd en voldoen aan de huidige vraag naar comfort en luxe. Bovendien zijn alle centrale faciliteiten zoals de Aqua Mundo en Market Dome gerenoveerd en bieden voor ieder wat wils.

De Center Parcs formule
Wanneer u eigenaar bent van een cottage van Center Parcs, dan is Center Parcs uw enige huurder. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de bezettingsgraad. U ontvangt altijd het gegarandeerde rendement. Daarnaast neemt Center Parcs het onderhoud en beheer van uw cottage op zich zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. Een uiterst zorgeloze investering!

Word ook eigenaar
Wilt u ook eigenaar worden van een cottage op één van onze parken in Duitsland of Nederland of bent u op zoek naar een appartement aan de Spaanse kust of in de Franse Alpen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past!