Center Parcs Vastgoed Roadshows in Duitsland!

Nieuwsbericht

Center Parcs Vastgoed Roadshows in Duitsland!

Ontmoet ons tijdens onze nieuwe Roadshows. Deze keer stoppen we in Düsseldorf, Kassel en Frankfurt!

U wilt gegarandeerd extra inkomen en wilt graag goed voorbereid zijn op uw pensioen? U heeft nagedacht over het beleggen van uw spaargeld voor een lange tijd en op een veilige manier? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar welke oplossingen Center Parcs Vastgoed biedt voor duurzame vermogensopbouw?

Als u minstens één van de bovenstaande vragen met "ja" hebt beantwoord, moeten we elkaar zeker leren kennen tijdens onze volgende Roadshows!

Center Parcs Vastgoed als onderdeel van het Groupe Pierre & Vacances Center Parcs ontwerpt, bouwt en beheert vakantieparken op de mooiste locaties van Europa. Vandaag de dag vertrouwen meer dan 23.000 particuliere investeerders in de kwaliteit en innovatie van Center Parcs Vastgoed. Wij bieden onze klanten moderne huisjes aan als een waardevaste investering met 5% gegarandeerde huurinkomsten op basis van de aankoopprijs. Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar bezetting, en beheer. Dit wordt allemaal door Center Parcs voor u gedaan.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden van het recreatief vastgoed van Center Parcs. Maak kennis met onze adviseurs en andere gasten en stel uw vragen en neem deel aan de discussie. We kijken uit naar een informatieve avond!

 

Center Parcs Vastgoed in Düsseldorf
Dinsdag 10 juli 2018 vanaf 18.30 uur

AANMELDEN!

Center Parcs Vastgoed in Kassel
Dinsdag 7 augustus 2018 vanaf 18:30 uur

AANMELDEN!

Center Parcs Vastgoed in Frankfurt
Dinsdag 14 augustus 2018 vanaf 18.30 uur

AANMELDEN!