Milieubewustheid wordt beloond – Pierre & Vacances ontvangt de Green-Key Award

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs biedt haar gasten onvergetelijke vakantie-ervaringen en houd rekening bij de bouw en het beheer van de vakantieparken met hun ecologische voetafdruk.

Nieuwsbericht

Milieubewustheid wordt beloond – Pierre & Vacances ontvangt de Green-Key Award

Milieubewustheid wordt beloond – Pierre & Vacances ontvangt de Green-Key Award

De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs biedt haar gasten onvergetelijke vakantie-ervaringen en houd rekening bij de bouw en het beheer van de vakantieparken met hun ecologische voetafdruk. Sinds 2011 heeft de groep zich gericht op het behalen van Green-Key Label awards en in 2019 zijn er 53 residenties die dit label hebben. In totaal zijn 100% van de Pierre & Vacances Premium-faciliteiten, 100% van de buitenfaciliteiten en bijna alle Village-clubs bekroond met de Green-Key. Dit betekend dat zowel het bedrijf als zijn medewerkers altijd werken met oog op regionale ontwikkeling en milieuvriendelijke behandeling van lokale flora en fauna. Dit uit zich in bijvoorbeeld de organisatie van het afvalbeheer, het besparen van energie en andere hulpbronnen zoals aanwezigheidssensoren op de radiatoren. Ook verantwoorde inkoop van lokale ondernemers en het attenderen van milieuvriendelijke gebruik van natuurlijke hulpbronnen richting onze werknemers en gasten draagt hier aan bij.

Dit jaar zullen drie nieuwe Pierre & Vacances residenties in Frankrijk toegevoegd worden aan de 21 eerder bekroonde faciliteiten, waaronder l’Hévana in Méribel, Presquî’le de la Touques (Deauville), Chalets Forum (Courchevel) en Residentie Haguna (Biarritz).

Pierre & Vacances neemt verantwoordelijkheid

“Het Green Key-label dat is toegekend door een onafhankelijke organisatie, bekroond de prestaties van onze parken en is een duidelijke beloning voor onze inzet richting onze gasten en het milieu. Sinds 2011 neemt het aantal woningen en faciliteiten dat aan de eisen van het label voldoet, toe. Ons doel voor 2019, de toekenning van het label aan 100% van de premium woningen, is bereikt. Tot op heden heeft meer dan een derde van de Pierre & Vacances locaties dit label ontvangen. Wij willen in 2020 een stap verder gaan en ook voldoen aan de criteria van het Green Key-label voor alle Center Parcs locaties in Europa (Frankrijk, België, Nederland en Duitsland)”, aldus Marie Balmain, Sustainable Develpment en Foundation Director van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs.

Tot op heden is het Green Key-label toegekend aan 2900 hotels, hostels, campings, vakantieparken, conferentiecentra, restaurants en themaparken in 57 landen.

Doe iets goeds voor uw vermogensopbouw, het milieu en voor uzelf!

Bent u op zoek naar een manier om uw spaargeld op de lange termijn te beleggen en bij een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en duurzaamheid? Wij bieden u aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in heel Europa aan, die op lange termijn gegarandeerde extra inkomsten bieden door middel van huurovereenkomsten met Pierre & Vacances-Center Parcs.

Bekijk onze huidige portfolio en neem gerust contact met één van onze vastgoedadviseurs voor meer informatie!

Portfolio aanvragen  Contact opnemen

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs