Succesvolle Editie Center Parcs Vastgoed Eigenarendagen

Terugblik eigenarendagen De Eemhof

We kijken terug op zeer gezellige eigenarendagen die we op 15 en 16 september j.l. hebben georganiseerd op Center Parcs De Eemhof. Het was zeer waardevol om met veel van onze eigenaren te spreken onder het genot van een hapje, drankje in een informele setting!

Afbeelding
Eigenarendagen
Nieuwsbericht

Succesvolle Editie Center Parcs Vastgoed Eigenarendagen

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september vonden de Center Parcs Vastgoed Eigenarendagen plaats, en we zijn verheugd te kunnen delen dat deze dagen een doorslaand succes waren. Het evenement bood een podium aan inspirerende sprekers die hun waardevolle inzichten met ons deelden. Op vrijdag betoverde Annemarie van Gaal ons met haar ondernemersvisie, terwijl op zaterdag Jos Burgers met een dosis humor en diepgaande kennis een boeiende sessie over klantrelaties verzorgde.

Een hoogtepunt van de Eigenarendagen was de gepassioneerde presentatie en rondleiding door Jean Henkens, de 'huisbioloog' en landschapsarchitect van Center Parcs. Zijn verhaal wierp een nieuw licht op de natuur in de Aqua Mundo en Market Dome, en heeft velen van ons een dieper begrip gegeven van de prachtige omgeving van de Center Parcs vakantieparken.

Vanuit Center Parcs Vastgoed en Development hebben Enrico de Koster en Jan Schöningh uitgebreid gesproken over de Group, Center Parcs Vastgoed, en specifiek over de parken Port Zélande, Park Zandvoort, De Eemhof en Limburgse Peel. Zij hebben ook interessante nieuwe investeringsmogelijkheden gepresenteerd, waaronder het Center Parcs Park Eifel investeringsfonds via onze partner Beaureale Investments.

Deze evenementen bieden onze eigenaren niet alleen waardevolle inzichten, maar ook nieuwe kansen om deel te nemen aan nieuwe investeringsprojecten via Center Parcs Vastgoed. Wij kijken al uit naar de volgende eigenarendagen in november. Bent u geïnteresseerd in één van de investeringsprojecten van Center Parcs Vastgoed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vastgoedadviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar.

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs