badkamer

Beleggen met gegarandeerd rendement

Beleggen met gegarandeerd rendement. Dat kan door te investeren in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Wanneer u een recreatiewoning op de mooiste vakantieparken binnen of buiten Nederland koopt, blijft de woning altijd uw eigendom. U ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten waar u zelf geen omkijken naar heeft. Door te beleggen met vaste huuropbrengst hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand of reparaties. Dat is nog eens voordelig investeren in vastgoed.

Zorgeloos beleggen met gegarandeerd rendement

Met onze dubbele vakkennis, in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management, profiteert u van 100% kwaliteit en efficiëntie. Door een huurovereenkomst van Center Parcs Vastgoed af te sluiten, kunt u ongeveer 15 jaar beleggen met een vaste huuropbrengst. Wanneer u wenst te investeren in een recreatiewoning nemen wij de zaken, zoals de exploitatie, leegstandrisico en onderhoud, van u over.

Beleggen met een vaste huuropbrengst

Bij ons kunt u beleggen met gegarandeerd rendement. U ontvangt namelijk 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Elk kwartaal ontvangt u de huuropbrengst. Zo kunt u uw rendement en inkomsten inplannen met het oog op de toekomst. Wilt u ook genieten van fiscaal voordeel? Neem vandaag nog contact met ons op en start met beleggen met gegarandeerd rendement inclusief vaste huuropbrengst. Van de oriëntatiefase tot het aankopen van een recreatiewoning en van het verhuren tot het verkopen: wij begeleiden u altijd persoonlijk en geven u deskundig advies om zo optimaal mogelijk te investeren.

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
Stijging renovatiekosten vanaf 12 november
Nieuwsbericht
07-11-2018

Stijging renovatiekosten vanaf 12 november

De huizenmarkt is het afgelopen jaar enorm aangetrokken....
Lees verder
Grand Prix Formule 1 mogelijk in 2020 naar Zandvoort
Nieuwsbericht
07-11-2018

Grand Prix Formule 1 mogelijk in 2020 naar Zandvoort

Investeer in Center Parcs Park Zandvoort en profiteer van deze unieke kans!...
Lees verder
November: Event-maand bij Center Parcs Vastgoed
Nieuwsbericht
01-11-2018

Alles wat u moet weten over investeren in vastgoed.

Deze maand zijn wij aanwezig bij verschillende evenementen en organiseren w...
Meer nieuws
vakantiehuisje buiten

De recreatiewoning weer verkopen

Een belangrijk onderdeel van uw investering is het verkopen van de recreatiewoning. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Wij bieden graag ons netwerk van maar liefst ±60.000 potentiële kopers aan. De woning wordt zowel binnen als buiten Nederland aangeboden in bijvoorbeeld België, Duitsland en Frankrijk. Van begin tot eind zijn wij uw betrouwbare partner. Bent u net als onze andere 23.000 investeerders enthousiast geworden? Wij maken graag kennis met u.