Beleggen met gegarandeerd rendement

Beleggen met gegarandeerd rendement

Beleggen met gegarandeerd rendement. Dat kan door te investeren in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Wanneer u een recreatiewoning op de mooiste vakantieparken binnen of buiten Nederland koopt, blijft de woning altijd uw eigendom. U ontvangt gegarandeerde huurinkomsten waar u zelf geen omkijken naar heeft. Dat is nog eens voordelig investeren in vastgoed.

Afbeelding
Belegging met rendement bij Center Parcs

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Zorgeloos beleggen met gegarandeerd rendement

Met onze dubbele vakkennis, in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management, profiteert u van 100% kwaliteit en efficiëntie. Door een huurovereenkomst van Center Parcs Vastgoed af te sluiten, kunt u ongeveer 15 jaar beleggen met een vaste huuropbrengst. Wanneer u wenst te investeren in een recreatiewoning, nemen wij de zaken zoals de exploitatie, leegstandrisico en onderhoud van u over.

Beleggen met een vaste huuropbrengst

Bij ons kunt u beleggen met gegarandeerd rendement. U ontvangt namelijk 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet.

Elk kwartaal ontvangt u de huuropbrengst. Zo kunt u uw rendement en inkomsten inplannen met het oog op de toekomst. Profiteer ook van het succes van Center Parcs Vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op en start met beleggen met gegarandeerd rendement. Van de oriëntatiefase tot het aankopen van een recreatiewoning en van het verhuren tot het verkopen: wij begeleiden u altijd persoonlijk en geven u deskundig advies om zo optimaal mogelijk te investeren.

De recreatiewoning weer verkopen

Een belangrijk onderdeel van uw investering is het verkopen van de recreatiewoning. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Wij bieden graag ons netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers aan. De woning wordt zowel binnen als buiten Nederland aangeboden, in bijvoorbeeld België en Duitsland. Van begin tot eind zijn wij uw betrouwbare partner. Bent u net als onze andere 23.000 investeerders enthousiast geworden? Wij maken graag kennis met u. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie via +31(0) 10 498 98 00 of bezoek onze informatie- en verkoopdagen.