Beleggen met gegarandeerd rendement

Beleggen met gegarandeerd rendement

Beleggen met gegarandeerd rendement: dat kan door te investeren in recreatief vastgoed via Center Parcs Vastgoed. Wanneer u een recreatiewoning op een van de mooiste vakantieparken binnen of buiten Nederland koopt, blijft de woning altijd uw eigendom. U ontvangt gegarandeerde huurinkomsten en u heeft zelf geen omkijken naar de woning. Dat is nog eens voordelig investeren in vastgoed!

Afbeelding
Belegging met rendement bij Center Parcs

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Zorgeloos beleggen met gegarandeerd rendement

Met onze dubbele vakkennis, in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management, profiteert u van 100% kwaliteit en efficiëntie. Door een huurovereenkomst bij Center Parcs af te sluiten, profiteert u ongeveer vijftien jaar lang van vaste huurinkomsten op uw vakantiewoning.

Wanneer u wenst te investeren in een recreatiewoning, neemt Center Parcs zaken zoals de exploitatie, het leegstandrisico en het onderhoud van u over. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor veilig beleggen met een hoog rendement.

Beleggen met een vaste huuropbrengst

Bij ons kunt u beleggen met gegarandeerd rendement op uw vakantiewoning. U ontvangt namelijk 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Elk kwartaal ontvangt u een vast rendement voor de verhuur van uw vakantiewoning. Zo kunt u uw inkomsten inplannen met het oog op de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en start met beleggen met gegarandeerd rendement. Van de oriëntatiefase tot het aankopen van een recreatiewoning en van het verhuren tot het verkopen: wij begeleiden u altijd persoonlijk en geven u deskundig advies om zo optimaal mogelijk te investeren.

Reken ook op ons voor het verkopen van uw recreatiewoning

Een belangrijk onderdeel van uw investering is het verkopen van de recreatiewoning. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Wij bieden graag ons netwerk van maar liefst 70.000 potentiële kopers aan. De woning wordt zowel binnen als buiten Nederland aangeboden, in bijvoorbeeld België en Duitsland. Van begin tot eind zijn wij uw betrouwbare partner. Bent u net als onze andere 23.000 investeerders enthousiast geworden en wilt u ook beleggen met een gegarandeerd rendement? Wij maken graag kennis met u. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie via +31(0) 10 498 98 00 of bezoek een van onze informatie- en verkoopdagen.