badkamer

Beleggen met gegarandeerd rendement

Beleggen met gegarandeerd rendement. Dat kan door te investeren in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Wanneer u een recreatiewoning op de mooiste vakantieparken binnen of buiten Nederland koopt, blijft de woning altijd uw eigendom. U ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten waar u zelf geen omkijken naar heeft. Door te beleggen met vaste huuropbrengst hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand of reparaties. Dat is nog eens voordelig investeren in vastgoed.

Zorgeloos beleggen met gegarandeerd rendement

Met onze dubbele vakkennis, in zowel recreatief vastgoed als toeristisch management, profiteert u van 100% kwaliteit en efficiëntie. Door een huurovereenkomst van Center Parcs Vastgoed af te sluiten, kunt u ongeveer 15 jaar beleggen met een vaste huuropbrengst. Wanneer u wenst te investeren in een recreatiewoning nemen wij de zaken, zoals de exploitatie, leegstandrisico en onderhoud, van u over.

Beleggen met een vaste huuropbrengst

Bij ons kunt u beleggen met gegarandeerd rendement. U ontvangt namelijk 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Elk kwartaal ontvangt u de huuropbrengst. Zo kunt u uw rendement en inkomsten inplannen met het oog op de toekomst. Wilt u ook genieten van fiscaal voordeel? Neem vandaag nog contact met ons op en start met beleggen met gegarandeerd rendement inclusief vaste huuropbrengst. Van de oriëntatiefase tot het aankopen van een recreatiewoning en van het verhuren tot het verkopen: wij begeleiden u altijd persoonlijk en geven u deskundig advies om zo optimaal mogelijk te investeren.

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
Milieubewustheid wordt beloond – Pierre & Vacances ontvangt de Green-Key Award
Nieuwsbericht
05-02-2019

Milieubewustheid wordt beloond – Pierre & Vacances ontvangt de Green-Key Award

De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs biedt haar gasten onvergetelijk...
Lees verder
Primeur op Second Home Beurs!
Nieuwsbericht
04-02-2019

Center Parcs Vastgoed op Second Home Beurs – Utrecht!

Van 8 tot 10 maart is het weer zover!...
Lees verder
Make-over Center Parcs
Nieuwsbericht
24-01-2019

Center Parcs: €550 miljoen in make-over van groot deel parken in vier landen.

In een nieuwe stap bij het realiseren van haar internationale strategie om ...
Meer nieuws
vakantiehuisje buiten

De recreatiewoning weer verkopen

Een belangrijk onderdeel van uw investering is het verkopen van de recreatiewoning. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Wij bieden graag ons netwerk van maar liefst ±60.000 potentiële kopers aan. De woning wordt zowel binnen als buiten Nederland aangeboden in bijvoorbeeld België, Duitsland en Frankrijk. Van begin tot eind zijn wij uw betrouwbare partner. Bent u net als onze andere 23.000 investeerders enthousiast geworden? Wij maken graag kennis met u.