Geld verdienen met vastgoed

huis

Wilt u zorgeloos geld verdienen door te beleggen in vastgoed?

Wilt u zorgeloos geld verdienen door te beleggen in vastgoed? Koop dan een recreatiewoning met behulp van Center Parcs Vastgoed. Zo bent u verzekerd van huurinkomsten, zonder dat u het onderhoud van de woning hoeft te verzorgen. Bovendien hoeft u geen huurders voor de vakantiewoning te vinden, want daar zorgen wij voor. Met onze hulp behaalt u een goed rendement en kunt u veel geld verdienen met uw vastgoed.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Eenvoudig en zorgeloos geld verdienen met recreatief vastgoed

Geld verdienen met recreatief vastgoed met de hulp van Center Parcs Vastgoed biedt u veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit diverse soorten vakantiehuizen om in te investeren. Deze bevinden zich op de mooiste vakantieparken in Nederland, Duitsland en België.

Wanneer u in deze vakantiewoningen belegt, investeert u bovendien in een bewezen concept. Op die manier investeert u veilig en zorgeloos. Onze experts vertellen u graag meer over slim investeren in vastgoed.

Kies ervoor om te investeren tegen aantrekkelijke voorwaarden

Ga ook geld verdienen met vastgoed en behaal een hoog rendement op uw investering. Dit doet u eenvoudig door een huurovereenkomst af te sluiten voor een langere duur. Over het algemeen is dit een periode van vijftien jaar, waarna verlengingen mogelijk zijn. U ontvangt uw vaste huurinkomsten elk kwartaal op uw rekening, u weet dus waar u aan toe bent. Profiteer van onze expertise en de aantrekkelijke voorwaarden die wij u bieden. Kom langs bij onze informatie- en verkoopdagen of maak direct een afspraak om meer te ontdekken over het verdienen van geld met vastgoed. Dit doet u eenvoudig online, maar u kunt ook bellen naar +31(0) 10 498 98 00.