Geen betere tijd om te investeren dan nu

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

De website Financieel Management meld onlangs dat het zakelijk optimisme nog nooit zo hoog is geweest als nu, wat betekent dat dit een uniek moment is om te investeren.

Nieuwsbericht

Geen betere tijd om te investeren dan nu

Economisch optimisme bereikt recordhoogte
Uit onderzoek van Grant Thornton is gebleken dat het wereldwijde optimisme op economisch gebied de afgelopen maanden een recordhoogte heeft bereikt. Dit optimisme is vooral te merken in Europa en Noord-Amerika. Desalniettemin bereikt het economisch optimisme wereldwijd records. Dit is vooral te danken aan de afname van economische onzekerheid en de groei van het bruto binnenlands product. Een ideale tijd voor bedrijven en particulieren om te investeren in een goede toekomst.

Geniet nu nog van goedkope financieringen
Economen zien op dit moment ook geen gevaren voor de toekomst. Op dit moment lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Bovendien tonen landen waar enige onzekerheid heerst, zoals het Verenigd Koninkrijk, de meest optimistische cijfers in twee jaar tijd. Door de aanhoudende groei in de economie zullen goedkope financieringen steeds schaarser worden. Economen adviseren bedrijven en particulieren om nu al geld te lenen voor investeringen in de toekomst.

Gegarandeerd rendement bij Center Parcs Vastgoed
Bent u ook geïnteresseerd in een veilige investering met een vast rendement in deze toptijd? Geniet dan nu nog van goedkope financieringen en investeer bij Center Parcs Vastgoed. Naast de risicoloze investering zorgt Center Parcs Vastgoed voor het beheer en het onderhoud van uw woning en is Center Parcs tevens uw enige huurder. Maak kennis met onze projecten en geniet zo snel mogelijk van een veilige opbouw van uw pensioen, een goed rendement op spaargelden of een juiste investering voor een goede toekomst.

Start nu
Denkt u al enige tijd na over het investeren in vastgoed? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs en bekijk samen welke investering het beste bij u past. Neem ook alvast ons huidige aanbod door, zodat u alvast een keuze kunt maken!

Contact

Bron: Financieel-management.nl