Beleggen in vastgoed

Beleggen met meer zekerheid

Rendement op vermogen

Hoe behaalt u een goed rendement op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Beleggen kan interessant zijn, maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn.

Investering in vakantiewoningen

Duizenden mensen kiezen daarom voor een investering in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Dit neemt de zorgen uit handen en u weet precies wat het u oplevert, ook op de langere termijn.

Beleggen bij Center Parcs Vastgoed

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een cottage of appartement te kopen en te verkopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Een belegging bij Center Parcs

U koopt een recreatiewoning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

  • Exploitatie - de exploitatie van uw woning en het vakantiepark wordt geheel verzorgd
  • Leegstandsrisico - onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten
  • Onderhoud - Center Parcs verzorgt al het onderhoud waar u geen omkijken naar heeft

Huurovereenkomst voor 15 jaar

De huurovereenkomsten worden vaak zelfs voor 15 jaar afgesloten. Zo hebt u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn!

Groupe Pierre & Vacances–Center Parcs is een beursgenoteerde onderneming die al ruim 50 jaar bestaat. U belegt dus bij een betrouwbare en zeer ervaren partner.