Huis kopen om te verhuren

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Huis kopen om te verhuren

Een huis kopen als investering om dit vervolgens weer te verhuren, dat doet u bij Center Parcs Vastgoed. Op de mooiste locaties in Europa zorgen wij ervoor dat onze vakantieparken een natuurlijke rijkdom behouden. Door de grote diversiteit aan dieren en planten in onze bossen, zorgt dit voor een constante stroom van huurders. Een vakantiehuis kopen bij Center Parcs om dit vervolgens te verhuren, levert u dan ook een vast extra inkomen op. Dat noemen wij beleggen met zekerheid.

huis

Een huis kopen om te verhuren als verantwoordelijke investering

Het werkt vrij eenvoudig: u koopt bij ons een recreatieverblijf en verhuurt dit vervolgens weer aan ons. De woning blijft hierbij uw eigendom, maar wij nemen al uw zorgen uit handen. Het onderhoud van het huis wordt namelijk uitgevoerd door ons! U ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u weet precies wat het u in de huurperiode oplevert. Een huis kopen bij Center Parcs Vastgoed vereist geen verdere kennis van u. Wij ondersteunen u gedurende het gehele traject met onze dubbele vakkennis in toeristisch management en recreatief vastgoed. U profiteert hierbij van een efficiënte werkwijze met 100% kwaliteit.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 44% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 56% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.600
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
282
locaties
45.800 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 59% in Frankrijk
en 41% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Een duurzame investering

Onze recreatiewoningen hebben respect voor de natuur en wij zorgen er dan ook te allen tijde voor dat onze handelingen maatschappelijk verantwoord zijn. Met zo weinig mogelijk negatieve impact op het milieu voorzien wij onze klanten van de verschillende aangeboden diensten. Een huis kopen bij Center Parcs Vastgoed om te verhuren, zien wij dan ook als een duurzame investering. Wij behouden zoveel mogelijk de natuurlijke rijkdommen in onze parken en voeden de natuur optimaal.

Klaar om zeker en veilig te investeren?

Een huis kopen om vervolgens weer te verhuren als investering, garandeert u van een vaste huuropbrengst. Gemiddeld worden de huurovereenkomsten afgesloten voor vijftien jaar, waardoor u op de lange termijn inkomen heeft. Wilt u meer weten? Bel met een vastgoedadviseur via +31(0) 10 498 98 00 voor al uw vragen omtrent Center Parcs Vastgoed. Maak eenvoudig online een afspraak of bezoek onze informatie- en verkoopdagen.