Een huis kopen bij Center Parcs

Recreatiewoning kopen?

Wilt u een huis kopen om te investeren? De verkoop van recreatiewoningen neemt momenteel een enorme vlucht. Center Parcs Vastgoed biedt op diverse unieke locaties recreatiewoningen te koop aan. Een investering in een recreatiewoning van Center Parcs betekent voor u een gegarandeerd rendement gedurende een lange looptijd. Kies voor een solide investering door het kopen van een recreatiewoning. Schrijf u vrijblijvend in, wij staan u graag te woord!

Het ideale huis kopen voor uw investering bij Center Parcs

Recreatiewoningen te koop

Bij Center Parcs kunt u investeren in vakantiehuizen aan de kust of juist midden in de natuur. U vindt de recreatiewoningen van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland. Gedurende de huurperiode wordt het beheer en onderhoud door Center Parcs verzorgd. De recreatiewoningen zijn volledig gerenoveerd en beschikbaar in diverse prijsklassen. Zo wordt u volledig ontzorgd als u besluit geld te investeren door een huis te kopen bij Center Parcs.

Portfolio aanvragen

Vastgoedportfolio

Bij het aanvragen van het vastgoedportfolio krijgt u een goed overzicht van de verschillen tussen de recreatiewoningen die te koop staan. Wij helpen u graag om uw wensen en doelen in een vastgoed investering te definiëren. Of vraag een voorbeeldberekening aan om te ontdekken wat een het kopen van een huis van Center Parcs voor u kan betekenen. Hierbij profiteert u altijd van een gegarandeerd rendement uit de huuropbrengst.

Laat ons u adviseren over de aankoop van een huis

Wanneer u overweegt een huis te kopen van Center Parcs en slim te investeren, helpen wij graag om uw wensen en doelen te definiëren. Onze verkoop- en informatiedagen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met onze projecten.

U krijgt een rondleiding over het park en het is mogelijk om de modelwoningen te bezichtigen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons kantoor of op een andere locatie af te spreken. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar!