Recreatiewoningen te koop

Recreatiewoning kopen?

De verkoop van recreatiewoningen neemt momenteel een enorme vlucht. De lage rente maakt het kopen van een recreatiewoning populairder dan ooit. Center Parcs Vastgoed biedt op diverse unieke locaties recreatiewoningen te koop aan. Een investering in een recreatiewoning van Center Parcs betekent voor u een gegarandeerd rendement gedurende een lange looptijd. In 2015 zijn 3100 mensen u voorgegaan, als alternatief voor de lage spaarrente (NVM). Kies dus voor een solide investering door het kopen van een recreatiewoning. Schrijf u vrijblijvend in, wij staan u graag te woord!

De recreatiewoningen van Center Parcs

Recreatiewoningen te koop

Center Parcs biedt recreatiewoningen te koop aan de kust of juist midden in de natuur. U vindt de recreatiewoningen van Center Parcs in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf een gedeelte van het jaar uw recreatiewoning te betrekken. Gedurende de huurperiode wordt het beheer en onderhoud door Center Parcs verzorgd. De recreatiewoningen zijn volledig gerenoveerd en beschikbaar in diverse prijsklassen.

Portfolio aanvragen

Vastgoed portfolio

Bij het aanvragen van het vastgoed portfolio krijgt u een goed overzicht van de verschillen tussen de recreatiewoningen die te koop staan. Wij helpen u graag om uw wensen en doelen in een vastgoed investering te definiëren. Of vraag een voorbeeldberekening aan om te ontdekken wat een investering in een recreatiewoning van Center Parcs voor u kan betekenen. Hierbij profiteert u altijd van een gegarandeerd rendement uit de huuropbrengst.

Wij helpen u graag verder

Wanneer u overweegt te investeren in een recreatiewoning van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs helpen wij graag om uw wensen en doelen te definiëren. Onze verkoop- en informatiedagen zijn uitermate geschikt om kennis te maken met onze projecten.

U krijgt een rondleiding over het park en het is mogelijk om de modelwoningen te bezichtigen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons kantoor in Goes of op een andere locatie af te spreken. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar!