Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Investeren

Door het dalen van de spaarrentes en de vermogensbelastingen wordt investeren een steeds aantrekkelijkere optie. Maar investeren brengt risico’s met zich mee, want niet iedere investering is rendabel. Laat dit u echter niet afschrikken, want er zijn veel investeringsmogelijkheden die een zeker en duurzaam rendement bieden.

huis

Zorgeloos een hoog rendement behalen met een investering in recreatief vastgoed

Wanneer u gaat investeren, wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement behalen. Bij Center Parcs Vastgoed bent u hiervan verzekerd. U koopt bij ons een vakantiewoning, waarna u deze aan ons verhuurt. Vervolgens regelen wij het onderhoud, de exploitatie en vangen wij het leegstandsrisico op. U ontvangt afhankelijk van uw keuze een gegarandeerde huurinkomst van 4,5% van uw investering of een variabele inkomst van 3% en een percentage van de totale huuropbrengst.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Investeren met eigen kapitaal of met financiering van een betrouwbare partij

Center Parcs Vastgoed biedt u verschillende mogelijkheden om in vastgoed te investeren. Zo kunt u uw eigen kapitaal investeren, maar u kunt ook de financiering van de vakantiewoning regelen met een van onze betrouwbare partners. Welke optie u ook kiest, u wordt in het gehele proces door onze vastgoedadviseurs begeleid. Zij weten alles over recreatief vastgoed en kunnen al uw vragen over het investeren in een vakantiewoning beantwoorden.

Veilig en duurzaam investeren in een vakantiewoning

Wanneer u veilig en duurzaam wilt investeren, doet u dit het best in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Nergens anders behaalt u zo’n hoog rendement tegen aantrekkelijke voorwaarden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden? Kom dan langs bij onze informatie- en verkoopdagen of maak direct een afspraak. Dit doet u eenvoudig online of door te bellen naar +31(0) 10 498 98 00.