Recreatiewoning kopen aan zee

Recreatiewoning kopen aan zee

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u tegen een aantrekkelijk rendement een recreatiewoning kopen aan zee. Ruim 23.000 investeerders kozen er al voor om een vakantiewoning in Europa te kopen en weer te verhuren aan Center Parcs. Hiermee worden uw zorgen uit handen genomen, terwijl u een rendement uit gegarandeerde huurinkomsten ontvangt.

Persoonlijke begeleiding als u een recreatiewoning gaat kopen aan zee

Overweegt u om een recreatiewoning aan zee te kopen? Dat kan interessant zijn als u een goed rendement wilt behalen op uw vermogen. Hiervoor is echter tijd en de nodige expertise vereist. Daarom biedt Center Parcs Vastgoed u persoonlijke begeleiding vanaf het oriëntatiemoment tot en met de daadwerkelijke aankoop van uw vakantiewoning. Uw zorgen worden uit handen genomen en tegelijkertijd weet u precies wat uw investering u oplevert op de lange termijn.

strand

Hoe ziet een huurovereenkomst eruit?

Als u een recreatiewoning aan zee gaat kopen en deze weer gaat verhuren aan Center Parcs, wordt er een huurovereenkomst voor ongeveer 15 jaar afgesloten. Hierin wordt het te ontvangen rendement vermeld, maar ook welk werk Center Parcs van u overneemt. Denk hierbij aan de exploitatie van uw woning, het leegstandsrisico en het onderhoud. Zo heeft u geen omkijken naar uw investering, maar wel zekerheid voor de toekomst!

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
CP Park Eifel
Nieuwsbericht
13-07-2023

Wij wensen u een fijne zomer toe!

Afgelopen weekend is de zomervakantie officieel gestart voor het midden van...
Lees verder
Park Eifel
Nieuwsbericht
15-06-2023

Park Eifel succesvol heropend

Center Parcs Park Eifel opende op vrijdag 26 mei opnieuw haar deuren....
Lees verder
robin
Nieuwsbericht
12-01-2023

Center Parcs Park Eifel in het nieuws

Deze week is in de Duitse media veel aandacht geweest voor de renovatiewerk...
Meer nieuws
Zandvoort

Maak uw wensen kenbaar

De vastgoed adviseurs van Center Parcs Vastgoed staan zeven dagen per week voor u klaar om uw wensen en doelen te definiëren. Maak een afspraak en kom langs op kantoor in Goes of bezoek eens onze verkoop- en informatiedagen.