Recreatiewoning kopen aan zee

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u tegen een aantrekkelijk rendement een recreatiewoning kopen aan zee. Ruim 23.000 investeerders kozen er al voor om een vakantiewoning in Europa te kopen en weer te verhuren aan Center Parcs. Hiermee worden uw zorgen uit handen genomen, terwijl u een rendement uit gegarandeerde huurinkomsten ontvangt.

Persoonlijke begeleiding als u een recreatiewoning gaat kopen aan zee

Overweegt u om een recreatiewoning aan zee te kopen? Dat kan interessant zijn als u een goed rendement wilt behalen op uw vermogen. Hiervoor is echter tijd en de nodige expertise vereist. Daarom biedt Center Parcs Vastgoed u persoonlijke begeleiding vanaf het oriëntatiemoment tot en met de daadwerkelijke aankoop van uw vakantiewoning. Uw zorgen worden uit handen genomen en tegelijkertijd weet u precies wat uw investering u oplevert op de lange termijn.

strand

Hoe ziet een huurovereenkomst eruit?

Als u een recreatiewoning aan zee gaat kopen en deze weer gaat verhuren aan Center Parcs, wordt er een huurovereenkomst voor ongeveer 15 jaar afgesloten. Hierin wordt het te ontvangen rendement vermeld, maar ook welk werk Center Parcs van u overneemt. Denk hierbij aan de exploitatie van uw woning, het leegstandsrisico en het onderhoud. Zo heeft u geen omkijken naar uw investering, maar wel zekerheid voor de toekomst!

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
Center Parcs De Haan
Nieuwsbericht
09-06-2020

Persbericht: Vijfentwintigste park van Center Parcs opent vandaag deuren in De Haan aan Belgische kust

De Haan, 8 juni 2020 - Center Parcs opent vandaag de deuren van haar 25ste ...
Lees verder
Goed nieuws
Nieuwsbericht
13-05-2020

Persbericht: Eerste twee Center Parcs-parken openen op 20 mei opnieuw hun deuren

Capelle aan den IJssel, 13 mei 2020 - Na negen weken sluiting, openen Cente...
Lees verder
zandvoort renovatie
Nieuwsbericht
16-04-2020

Renovatie Center Parcs Park Zandvoort in volle gang!

De Center Parcs parken zijn helaas nog gesloten, maar de renovatiewerkzaamh...
Meer nieuws
Zandvoort

Maak uw wensen kenbaar

De vastgoed adviseurs van Center Parcs Vastgoed staan zeven dagen per week voor u klaar om uw wensen en doelen te definiëren. Maak een afspraak en kom langs op kantoor in Goes of bezoek eens onze verkoop- en informatiedagen.