Recreatiewoning kopen aan zee

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u tegen een aantrekkelijk rendement een recreatiewoning kopen aan zee. Ruim 23.000 investeerders kozen er al voor om een vakantiewoning in Europa te kopen en weer te verhuren aan Center Parcs. Hiermee worden uw zorgen uit handen genomen, terwijl u een rendement uit gegarandeerde huurinkomsten ontvangt.

Persoonlijke begeleiding als u een recreatiewoning gaat kopen aan zee

Overweegt u om een recreatiewoning aan zee te kopen? Dat kan interessant zijn als u een goed rendement wilt behalen op uw vermogen. Hiervoor is echter tijd en de nodige expertise vereist. Daarom biedt Center Parcs Vastgoed u persoonlijke begeleiding vanaf het oriëntatiemoment tot en met de daadwerkelijke aankoop van uw vakantiewoning. Uw zorgen worden uit handen genomen en tegelijkertijd weet u precies wat uw investering u oplevert op de lange termijn.

strand

Hoe ziet een huurovereenkomst eruit?

Als u een recreatiewoning aan zee gaat kopen en deze weer gaat verhuren aan Center Parcs, wordt er een huurovereenkomst voor ongeveer 15 jaar afgesloten. Hierin wordt het te ontvangen rendement vermeld, maar ook welk werk Center Parcs van u overneemt. Denk hierbij aan de exploitatie van uw woning, het leegstandsrisico en het onderhoud. Zo heeft u geen omkijken naar uw investering, maar wel zekerheid voor de toekomst!

Laatste nieuws

Altijd in beweging

Lees verder
Interesse in investeren in vastgoed, kom langs tijdens onze verkoopdagen
Nieuwsbericht
17-10-2019

Meer weten over investeren in vastgoed van Center Parcs?

Kom dan 25 of 26 oktober a.s....
Lees verder
CP De Eemhof
Nieuwsbericht
27-09-2019

Center Parcs Vastgoed op Second Home Beurs – Utrecht!

Van 4 tot 6 oktober a.s. is het weer zover!...
Lees verder
Voorbeeldfoto van het interieur van een cottage op CP Park Zandvoort
Nieuwsbericht
15-08-2019

Vakantiewoningen Center Parcs Park Zandvoort in razend tempo uitverkocht!

De cottages van vastgoedbelegger Klaas Hummel op het vakantiepark in Zandvo...
Meer nieuws
Zandvoort

Maak uw wensen kenbaar

De vastgoed adviseurs van Center Parcs Vastgoed staan zeven dagen per week voor u klaar om uw wensen en doelen te definiëren. Maak een afspraak en kom langs op kantoor in Goes of bezoek eens onze verkoop- en informatiedagen.