Beleggen in een vakantiehuis met langjarige huurcontracten

vakantiehuis

Vakantiehuis als belegging

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u een vakantiehuis aanschaffen als belegging. Hoe dit precies in zijn werk gaat? U wordt eigenaar van een vakantiehuis, maar verhuurt dit aan ons. Hierdoor nemen wij alle zorgen uit handen, zoals leegstandsrisico, onderhoud en exploitatie. Omdat de woning uw eigendom blijft, terwijl u altijd vaste huurinkomsten ontvangt, belegt u altijd laagdrempelig. Wanneer u bij ons een vakantiehuis als belegging aanschaft, sluit u een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar af. Hierdoor heeft u op de langere termijn zekerheid in inkomsten en rendement. Beleggen in een vakantiehuis? Dat doet u bij Center Parcs Vastgoed.

6 redenen om te kiezen voor een vakantiehuis als belegging

Naast een vast rendement van 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale omzet en 100% huuruitkering, zijn er nog een aantal redenen om te kiezen voor het beleggen in een vakantiehuis:

  • Professionele begeleiding gedurende het gehele traject
  • Zorgeloos beheer
  • Beleggen in een sterk merk
  • Langjarig huurcontract

Al meer dan 50 jaar bouwen, ontwerpen en beheren wij verschillende duurzame projecten. In de loop der jaren hebben al meer dan 23.000 investeerders gekozen voor een vakantiehuis als belegging.

Zorgeloos beleggen in een vakantiehuis

Beleggen in een vakantiehuis is een veilige en zorgeloze manier van investeren. Wij nemen namelijk al het werk van u over wat bij het beheer van een vakantiehuis komt kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan de exploitatie van uw woning en het vakantiepark, leegstandsrisico en het onderhoud. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan een van onze informatie- en verkoopdagen. Krijg een rondleiding op de projectlocatie en ontdek wat uw investeringsmogelijkheden zijn. Wilt u een vakantiehuis aanschaffen als belegging? Neem vandaag nog contact met ons op via +31(0) 10 498 98 00 en profiteer van de voordelen.