Verantwoord en duurzaam beleggen

huis

Duurzaam beleggen, met aandacht voor het milieu

Wilt u duurzaam beleggen en wilt u advies van een expert die alles weet over een duurzame vastgoedbelegging? Dan rekent u op ons. Verantwoord en duurzaam ondernemen doet u het liefst in al uw zakelijke handelingen, dus ook wanneer u gaat beleggen in vastgoed. Het belang van duurzaam ondernemen maakt een groei door en steeds meer ondernemers (en klanten) vinden dit een cruciaal punt. Dankzij een duurzame belegging in een van de vakantiewoningen bij Center Parcs Vastgoed zorgen we er samen voor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft en minimaliseren we zo onze impact op het milieu.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 53% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Duurzaam beleggen bij Center Parcs Vastgoed

U vraagt zich vast af hoe duurzaam beleggen in zijn werk gaat. Het is vrij eenvoudig: u koopt een recreatiewoning in onze prachtige, groene omgeving en verhuurt deze aan Center Parcs. De woning blijft uw eigendom en u ontvangt hiervoor een aantrekkelijk rendement uit. Dit biedt u de mogelijkheid om duurzaam te beleggen in vastgoed en u heeft er zelf geen omkijken naar! De diversiteit aan planten, bossen en dieren is eindeloos in de parken en dat levert een prachtige omgeving op.

Deze omgeving vormt een aantrekkelijk gebied dat een stroom van verhuurders trekt en waar uw vakantiewoning midden in staat. Zo staan wij garant voor een hoog rendement. Bovendien kunt u bij ons veilig beleggen, want Center Parcs verzorgt het onderhoud en de exploitatie en wij vangen het leegstandsrisico op. Op die manier wordt u ontzorgd als u kiest voor een duurzame vastgoedbelegging bij ons.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een duurzame belegging

Voor alles wat wij ondernemen, is duurzaamheid de basis. Komt dit overeen met uw ambities en wilt u duurzaam beleggen in vastgoed? Maak dan eenvoudig online een afspraak met onze vastgoedadviseurs voor een duurzame vastgoedbelegging of vraag een portfolio aan. U kunt ons uiteraard ook bellen voor een duurzame belegging of eens een bezoek brengen aan de informatie- en verkoopdagen om de investeringsmogelijkheden te ontdekken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een duurzame vastgoedbelegging.