Duurzaam beleggen, met aandacht voor het milieu

huis

Verantwoord en duurzaam ondernemen

Verantwoord en duurzaam ondernemen doet u het liefst in al uw zakelijke handelingen, dus ook wanneer u gaat beleggen. Het belang van duurzaam ondernemen maakt een groei door en steeds meer ondernemers (en klanten) vinden dit een cruciaal punt. Door duurzaam te beleggen in één van de vakantiewoningen bij Center Parcs zorgen we er samen voor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft en minimaliseren we zo onze impact op het milieu.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland waarvan 58% in Frankrijk
en 42% in overige landen. 38% hiervan heeft een eco-label of andere milieucertificering.

Duurzaam beleggen bij Center Parcs Vastgoed

U vraagt zich vast af hoe duurzaam beleggen in zijn werk gaat. Het is vrij eenvoudig: u koopt een recreatiewoning in onze prachtige, groene omgeving en verhuurt deze weer aan Center Parcs Vastgoed. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten. Dit biedt u de mogelijkheid om duurzaam te beleggen en u heeft er zelf geen omkijken naar! Bovendien kunt u bij ons veilig beleggen, want wij verzorgen het onderhoud en de exploitatie en we vangen het leegstandsrisico op.

Wat het voor u als ondernemer betekent

De diversiteit aan planten, bossen en dieren is eindeloos in onze parken en dat levert een prachtige omgeving op. Een aantrekkelijk gebied dat een stroom van verhuurders trekt en waar uw vakantiewoning midden in staat. Zo staan wij garant voor een hoog rendement. Voor alles wat wij ondernemen, is duurzaamheid de basis. Komt dit overeen met uw ambities? Maak dan eenvoudig online een afspraak met onze vastgoedadviseurs of vraag een portfolio aan. Bellen kan uiteraard ook via +31(0) 10 498 98 00 of breng eens een bezoek aan de informatie- en verkoopdagen en ontdek de investeringsmogelijkheden.